Upisi u mentorske programe

Želite razumjeti računovodstvene informacije i optimizirati porezne obveze? Želite  kvalitetnije upravljati novčanim tijekom? Možda je vrijeme za jedan iskorak u poslovanju – za novi pristup, koji će vam olakšati donošenje odluka i smanjiti troškove.

Projekt MENTOR odnosi se na edukaciju klijenata za samostalno vođenje knjigovodstva pod našim mentorstvom. Opseg edukacije i mentorstva može se proširiti i na upravljanje financijama u skladu s potrebama klijenta i izabranim programom. Pripremili smo dvije vrste strukturiranih jednogodišnjih mentorskih programa i jedan potpuno individualizirani.

 

Možete izabrati  jedan od ponuđenih mentorskih programa:

  • Mentor – knjigovodstvo – strukturirani jednogodišnji koji razvija inovativan pristup knjigovodstvu i klijenta educira da samostalno vodi knjigovodstvene i porezne evidencije. Edukacija pokriva područje knjigovodstva, poreza, rad s knjigovodstvenim softverom, obračune plaća i honorara, rad s online aplikacijama, e-servisima države i dr. Do kraja financijske godine klijent postaje sposoban samostalno voditi knjigovodstvo vlastite firme. Detalje možete vidjeti ovdje.
  • Mentor – poslovni - strukturirani jednogodišnji program koji obuhvaća cjelokupni program mentoriranog knjigovodstva i proširuje ga dodatnim aktualnim temema iz područja financija. Više možete pročitati ovdje.
  • Mentor – individualziriani program – mentorstvo u području računovodstva, oporezivanja i financija strukturirano prema potrebama klijenta. Program sadržava teme ili dio teme iz ostalih mentorskih programa, ali se provodi potpuno individualizirano. Mentor procjenjuje predznanje i potrebe polaznika te zajedno pripremaju program mentorstva. Trajanje, dinamika i teme koje se obrađuju su potpuno prilagođene svakom pojedinom polazniku.

Ako po završetku edukacije klijent i dalje želi imati oslonac, može ugovoriti uslugu mjesečne podrške.

Ukoliko niste sigurni koji bi Vam program najbolje odgovarao, obratite nam se i dogovorite besplatno individualno savjetovanje:

 

obrt za računovodstveno-knjigovodstvene i poslovne djelatnosti
vlasnica: Mislava Meter Pavić

Newsletter