Računovodstvo

Tijekom desetogodišnjeg iskustva u vođenju računovodstva i knjigovodstva, surađivali smo s poduzetnicima u raznim gospodarskim djelatnostima, ali vodimo i knjigovodstvo neprofitnog sektora.

Razvijamo moderan pristup računovodstvu, te koristimo suvremenu tehnologiju i knjigovodstveni program  „u oblaku“, da bi klijent brzo i jednostavno mogao uvijek pristupiti svojim podacima. U skaldu s našom poslovnom filozofijom, potičemo klijente na ustrojavanje ureda bez papira, kako bismo zajedno doprinjeli očuvanju okoliša i održivom razvoju. Nastojimo uvijek biti na raspolaganju, te klijentu pružiti sve potrebne informacije za donošenje kvalitetnih odluka, što često izlazi izvan okvira računovodstvenih poslova.

Prije ugovaranja računovodstvenih usluga, zajedno s klijentom napravimo analizu poslovanja i individualnih potreba svakog potencijalnog klijenta. Potom predložimo model vođenja knjigovodstva koji najbolje odgovara klijentovoj veličini, djelatnosti i organizaciji. Ako ima potencijala, svakako predlažemo klijentima da razmisle o uključivanju u mentorski program.

Ako trebate besplatno individualno savjetovanje o najboljem ustroju računovodstva Vaše firme, ispunite upitnik, pa ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Zatražite ponudu

Dogovorite besplatno individualno savjetovanje o najprikladnijem knjigovodstvenom modelu za Vašu firmu

Podružnice:
Jeste li u sustavu PDV-a?

obrt za računovodstveno-knjigovodstvene i poslovne djelatnosti
vlasnica: Mislava Meter Pavić

Newsletter